У Індонезії Boeing 737 розколовся при посадці: 20 потерпілих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Індонезії Boeing 737 розколовся при посадці: 20 потерпілих

625
В Індонезії пасажирський літак Boeing 737 при посадці відхилився від злітно-посадочної смуги, внаслідок чого близько 20 осіб отримали поранення.
Boeing 737 авіакомпанії Merpati Nusantara Airline під час приземлення в аеропорту м. Манокварі викотився за межі злітно-посадочної смуги і потрапив у невеликий канал, розвалившись на декілька частин.
Літак вилетів з індонезійського м. Соронг, на його борту перебували 103 пасажири і 6 членів екіпажу, передає Associated Press.
За словами поліцейських, фюзеляж літака розколовся в результаті інциденту. Близько 20 пасажирів з різними травмами, від ударів до переломів, були доставлені в лікарню.
Причини випадку поки не відомі. Літак здійснював посадку за складних погодних умов - в районі йшов проливний дощ.
Ще один подібний випадок стався сьогодні в аеропорту Гонконгу, де після виявлення проблеми в одному з двигунів зробив аварійну посадку аеробус місцевої авіакомпанії. В результаті вісім осібк отримали травми і були госпіталізовані. Airbus A330 летів з Індонезії, на борту були 322 людини.
Також сьогодні сталася аварія літака військово-морських сил США в лісовому масиві на півночі штату Джорджія. Цього разу не обійшлося без жертв - три члени екіпажу загинули. За даними представника американського військового відомства, літак, приписаний до бази ВМС у Флориді, розбився в двох годинах льоту на північ від Атланти (штат Джорджія), виконуючи тренувальний політ. Місцева влада веде пошуки четвертого члена екіпажу, який, імовірно, був на борту літака.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас