Укрексімбанк впроваджує "зарплатний" проект на ВАТ "Запоріжтрансформатор" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк впроваджує "зарплатний" проект на ВАТ "Запоріжтрансформатор"

Фондовий ринок
116
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" реалізує "зарплатний" проект з використанням міжнародних платіжних карток VISA Electron на одному з провідних вітчизняних підприємств електротехнічної галузі ВАТ "Запоріжтрансформатор" (м.Запоріжжя).
На сьогоднішній день у межах проекту емітовано майже 3 500 карток VISA Electron, а загальна їх кількість найближчим часом сягне 4 500. Для забезпечення потреб робітників підприємства у готівкових коштах на прохідних заводу встановлено два банкомати загального доступу. Крім того в м. Запоріжжі функціонує ще три банкомати Укрексімбанку, що створює зручну для клієнтів мережу пунктів, де можна отримати готівку за міжнародними платіжними картками.
Картки VISA Electron емітуються у межах платіжної системи VISA International та поряд із картками Maestro широко використовуються для впровадження "зарплатних" проектів на підприємствах та організаціях.
Укрексімбанком накопичено значний досвід впровадження "зарплатних" карткових проектів. Серед клієнтів, які вже скористалися такими послугами, багато компаній з кількістю працюючих більше 10 000 осіб.
Станом на 01.11.2002 Укрексімбанк емітував понад 90 000 міжнародних платіжних карток та встановив на території України 116 банкоматів.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва у всіх регіонах України. Бездоганна міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками.
ВАТ "Запоріжтрансформатор" – один з найбільших у світі виробників силових та спеціальних трансформаторів, електричних реакторів та іншого промисловиго електрообладання. Продукція підприємства захищена дією понад 120 патентів та повністю відповідає вимогам стандарту ISO 9001-94. Трансформатори та електричні реактори, вироблені ВАТ "Запоріжтрансформатор", використовуються сьогодні в більш ніж 70 країнах світу.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас