ЄС сподівається на якнайскоріше втілення плану допомоги Греції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС сподівається на якнайскоріше втілення плану допомоги Греції

Казна та Політика
242
Міністр закордонних справ Іспанії, яка головує в ЄС, Мігель Анхель Моратінос заявив, що ЄС сподівається на скоріше втілення плану допомоги Греції, що потерпає від боргової кризи, передає Сіньхуа.
Виступаючи на форумі середземноморських країн, він підкреслив, що країни Єврозони обговорюють деталі механізму допомоги Греції, і відповідне рішення буде ухвалено ще цього тижня. Міністр відзначив, що він з оптимізмом гадає, що країни Єврозони виявлять солідарність у цьому питанні.
За словами міністра, прем'єр-міністр Іспанії Хосе Луїс Родрігес Сапатеро провів консультації щодо надання допомоги Греції з Президентом Європейської Ради Германом ван Ромпеєм, головою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу, головою Єврогрупи Жаном-Клодом Юнкером та Президентом Франції Ніколя Саркозі.
Як уже повідомляли, 11 квітня в другій половині дня під головуванням Жана-Клода Юнкера відбудеться телевізійна селекторна нарада міністрів фінансів Єврозони, де буде обговорено конкретні питання реалізації плану допомоги Греції.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас