Готельний бізнес в Україні отримає нульову ставку податку на прибуток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готельний бізнес в Україні отримає нульову ставку податку на прибуток

Казна та Політика
831
Для розвитку готельного бізнесу в Україні його представники отримають до 2021 року преференцію у вигляді нульової ставки податку на прибуток.
Про це в Донецьку повідомив журналістам віце-прем'єр-міністр України з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесников після візиту на стадіон "Донбас Арена" президента УЄФА Мішеля Платіні.
"Готельний бізнес отримає преференції - нульову ставку податку на прибуток на найближчі 10 років до 2021 року для всіх готелів, які є в Україні і які будуть побудовані в найближчі два роки", - сказав Колесников. При цьому він додав, що дане питання практично вже вирішене. "Це вирішене питання, законопроект буде переданий до парламенту наступного тижня, і немає сумнівів, що він буде проголосований", - підкреслив віце-прем'єр-міністр.
Крім того, він повідомив, що Президент України Віктор Янукович має намір 27 квітня зустрітися з представниками світових готельних мереж, щоб залучити їхній бізнес на територію України. "27 квітня Янукович запросив на круглий стіл всі готельні мережі світу, які відомі на сьогоднішній день. Запросив для того, щоб дізнатися від бізнесу, що ще має зробити уряд України і Президент для того, щоб світові готельні мережі прийшли сюди", - сказав Колесников.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас