АКІБ "УкрСиббанк" розширив функціональні можливості системи "Телефон-банк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АКІБ "УкрСиббанк" розширив функціональні можливості системи "Телефон-банк"

Фондовий ринок
194
АКІБ «Укрсиббанк» розширив функціональні можливості системи «Телефон-банк»: клієнтам системи надана можливість робити оплату не тільки з поточного, але і з карткового рахунка платіжної системи «ГЕО». Тепер клієнт може самостійно вибрати джерело коштів: поточний чи картковий рахунок платіжної системи «ГЕО».
Завдяки встановленому додатковому програмному забезпеченню після авторизації клієнта система автоматично робить запит залишків коштів на поточному і картковому рахунках і вказує залишки коштів на кожному рахунку. Далі клієнт самостійно вибирає, з яким із власних рахунків йому зручніше працювати в системі.
Система вилученого керування рахунками «Телефон-банк» функціонує з жовтня 2001 року. Спочатку система пройшла тестування і налагодження в Києві й у Харкові. Сьогодні послуги системи «Телефон-банк» АКІБ «УкрСиббанк» пропонує в 18 містах України, у яких розташовані філії банку: Київ, Харків, Одеса, Донецьк, Дніпропетровськ, Маріуполь, Северодонецьк і інших.
«Телефон-банк» дозволяє здійснювати регулярні платежі: оплата комунальних послуг, домашнього телефону, послуг мобільного зв'язку, Інтернет, – і інші види платежів, що клієнт здійснює постійно. При цьому «Телефон-банк» дозволяє контролювати залишки на поточних, депозитних і інших рахунках в АКІБ «УкрСиббанк», а також карткових рахунках платіжних систем «ГЕО» і MasterCard International. Інформаційно-довідкова частина системи доступна для всіх бажаючих цілодобово. Вона дозволяє одержати інформацію про адреси і контактні телефони усіх філій банку, довідатися перелік послуг як для фізичних осіб, так і для корпоративних клієнтів, депозитні ставки і тарифи на основні послуги, одержати поточні офіційні курси НБУ по основних валютах. У роботі системи «Телефон-банк» передбачено, що всі дзвоники по Україні для абонентів здійснюються безкоштовно.
Довідка:
АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має ліцензію НБУ № 75 від 24.12.2001 року на проведення банківських операцій. Станом на 1.10.2002р. статутний фонд банку - 90,0 млн. грн., валюта балансу - 2963,1 млн. грн., капітал - 223,7 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі більш 120 філій і відділень у 46 містах України. Клієнтами АКІБ «Укрсиббанк» є більш 15 тисяч підприємств України і більш 80 тисяч часток осіб.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас