JPMorgan: Російські акції недооцінені по відношенню до держоблігацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan: Російські акції недооцінені по відношенню до держоблігацій

Фондовий ринок
170
Акції російських компаній недооцінені по відношенню до держоблігацій більшою мірою, ніж в будь-якій іншій країні, що розвивається, і російський фондовий ринок повинен виглядати краще за ринок заборгованості й інших фондових індексів, повідомляють фахівці JPMorgan Chase.
Російські акції істотно відставали від облігацій в I кварталі - індекс ММВБ зріс лише на 5,9% в перші три місяці 2010 р. в порівнянні з прибутковістю в 19% по суверенних облігаціях РФ.
Очікувана премія за ризик для російських акцій в порівнянні з облігаціями збільшилася до ненормально високого рівня в 594 базисних пунктів. Для турецьких акцій цей показник складає 498 пункту, для бразильських - всього 140.
Ралі на борговому ринку сталося на тлі зменшення вірогідності державних дефолтів, тоді як ринок акцій відставав унаслідок того, що для відновлення в рамках економічного циклу потрібно більше часу, вважають в JPMorgan Chase.
Експерти американського банку впевнені в тому, що перехід інвесторів від облігацій до акцій в недалекому майбутньому допоможе російському фондовому ринку досягти кращих показників у порівнянні з індексами ринків країн, що розвиваються.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас