Мінфін України пропонує ліквідувати регіональні представництва Держкомпідприємництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін України пропонує ліквідувати регіональні представництва Держкомпідприємництва

Казна та Політика
457
Міністерство фінансів України пропонує ліквідувати регіональні представництва Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва, а також скоротити чисельність центрального апарату Держкомпідприємництва з 278 до 251 чол. Про це йдеться в листі заступника міністра фінансів Сергія Рибака.
Свою пропозицію С.Рибак мотивує п. 4 р. 1 протоколу №5 засідання Кабінету міністрів від 22 березня 2010 р., яким передбачається скорочення кількості співробітників центральних органів виконавчої влади та їх територіальних представництв. "Державним органам, гранична чисельність яких не регулюється Кабміном, витрати на оплату праці з нарахуваннями скорочені на 10% з розрахунку на шість місяців, у порівнянні із законопроектом про держбюджет-2010, поданому на розгляд Верховної Ради 15 вересня 2009 р.", - поясняється в листі заступника міністра фінансів.
В додатку до листа С.Рибака перший заступник голови Держкомпідприємництва Володимир Загородній доручив іншим заступника голови комітету та начальникам департаментів визначитися сьогодні до 14:00 з кандидатами на звільнення, а також внести пропозиції, яким чином зберегти регіональні представництва Держкомпідприємництва.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас