ФРС: Відновлення економіки США набирає обертів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФРС: Відновлення економіки США набирає обертів

Казна та Політика
646
Відновлення економіки США набирає обертів на тлі підвищення підприємницької активності, не дивлячись на слабкість показників зайнятості населення. Таку думку озвучив президент ФРБ Далласу Річард Фішер.
Він відзначив поліпшення різних секторів економіки - від вантажоперевезень до роздрібної торгівлі, додавши, що відновлення йде стабільно.
"Низка чинників свідчить про те, що відновлення економіки, що почалося минулого літа, вже не зупиниться, а, навпроти, набиратиме обертів протягом року”, - зазначив банкір.
"Темпи зростання ВВП вже не ті, до яких ми звикли до кризи, і рівень зайнятості не зростатиме так швидко, як ми б того бажали, проте тенденція вельми позитивна і помітна”, - зазначив Фішер.
Він сказав, що не виступає за підвищення відсоткової ставки ФРС або продаж активів, додавши, що в потрібний час Центробанк зможе згорнути антикризові заходи.
Фішер не має права голосу у Федеральному комітеті ФРС з операцій на відкритому ринку, проте він бере участь в консультативних зустрічах банку, які проходять 10 разів на рік.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас