Курорти Криму і Західної України отримають пільги для відкриття ігрових закладів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курорти Криму і Західної України отримають пільги для відкриття ігрових закладів

Казна та Політика
502
Міста-курорти Криму і Західної України отримають пільгові умови для відкриття ігрових закладів, повідомив віце-прем'єр з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесников.
"У містах-курортах Криму і Західної України будуть особливі умови для відкриття ігрового бізнесу. Заздалегідь можу сказати, що в містах-курортах ігрові заклади можна буде відкривати в трьох-, чотирьох- і п'ятизіркових готелях. В інших містах - лише в п'ятизіркових готелях. Там будуть певні пільгові умови, про які я не хотів би говорити", - сказав Б.Колесников на брифінгу у Львові у вівторок.
За словами віце-прем'єра, держава пропонує готельному бізнесу допомогу в отриманні кредитів. "Готельний бізнес, що має бездоганну кредитну історію, може звертатися до уряду України за сприянням в отриманні кредитів на нові готельні основні фонди через Укрексімбанк і Ощадбанк" - підкреслив він.
Віце-прем'єр зазначив, що під час зустрічі з представниками готельного бізнесу Львівської області в Трускавці, говорилося про те, які умови потрібно створити державі для успішнішого розвитку цього бізнесу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас