Дніпропетровська обласна дирекція АППБ "Аваль" відкрила 50 000-ий пенсійний рахунок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дніпропетровська обласна дирекція АППБ "Аваль" відкрила 50 000-ий пенсійний рахунок

Фондовий ринок
61
Дніпропетровська обласна дирекція АППБ «Аваль» відкрила 50 000-ий пенсійний рахунок. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажу Дніпропетровської ОД АППБ «Аваль».
За інформацією дирекції, 8 листопада п.р. відбулося урочисте поздоровлення 50-тисячного клієнта Дніпропетровської обласної дирекції АППБ «Аваль», що відкрив рахунок для зарахування пенсії. Ним стала пенсіонерка Альпина Іванівна Фролова. Її привітали заступник директора Дніпропетровської дирекції банку «Аваль» Сергій Романенко, представник пенсійного фонду, начальник Заводського відділення банку «Аваль», у якому було відкрито ювілейний рахунок, Станіслав Садовий.
Як заявив Сергій Романенко, у банку «Аваль» саме інтереси клієнта ставляться на перше місце і це вже оцінили понад 400 тис. пенсіонерів по всій Україні, у т.ч. 50 тис. — у Дніпропетровській області.
За його словами, підтримка найменш соціально захищених верств населення, і насамперед пенсіонерів, є одним із пріоритетів поштово-пенсійного банку «Аваль». «Банк постійно вдосконалює і розвиває послуги, що надаються власникам пенсійних рахунків та карток для виплати пенсій і грошової допомоги, розширює перелік таких послуг і функціональні можливості, а також проводить акції з розиграшами призів і пропонує спеціальні ощадні програми», — підкреслив С. Романенко.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас