Уряд відновив роботу міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд відновив роботу міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств

358
Кабінетом міністрів прийнято рішення про відновлення міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.
Постановою уряду визначено склад комісії, до якої увійшли керівники відповідних центральних органів виконавчої влади, правоохоронних структур, урядовий уповноважений з питань корупції, а також представники Ради суддів та комітетів Верховної Ради, у тому числі комітету з питань правосуддя та комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. Головою комісії призначено віце-прем'єр-міністра Володимира Сівковича.
Основним завданням комісії визначено забезпечення взаємодії органів державної влади, зокрема правоохоронних органів і органів державної виконавчої служби, з питань посилення протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств.
Крім того, комісія займатиметься напрацюванням комплексу заходів щодо протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств, а також удосконаленням механізму регулювання в сфері реалізації корпоративних прав учасників господарських товариств та інвесторів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас