Азаров: Співпраця з ЄС - пріоритетний напрям діяльності уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Співпраця з ЄС - пріоритетний напрям діяльності уряду

111
Інтеграція України в Європейський Союз є одним з пріоритетних напрямів діяльності українського уряду, заявив український прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з делегацією Європейського парламенту на чолі з Адріаном Северином.
"Прем’єр-міністр висловив надію на активізацію переговорів стосовно Угоди про асоціацію між Україною і ЄС, включаючи створення всеосяжної зони вільної торгівлі", - повідомила прес-служба Кабінету міністрів України в п'ятницю.
За словами М.Азарова, на сьогодні економіка України в складному становищі, проте поліпшення ситуації уряд чекає вже цього року. "Я оптиміст, я думаю, що ми цього року стабілізуємо ситуацію, а в майбутньому - матимемо хороші показники нашої економіки. В зв'язку з цим співпраця з Європейським Союзом також є пріоритетним напрямом", - сказав він.
Крім того, підкреслив М.Азаров, інтеграція України в ЄС є однією з програмних основ програми Партії регіонів, яка має найбільшу фракцію в коаліції.
В свою чергу, віце-президент Групи прогресивного альянсу соціалістів і демократів в Європарламенті А.Северин висловився на підтримку України в її прагненнях на шляху інтеграції в ЄС. "Наша парламентська група повністю підтримує євроінтеграційні перспективи України, і коли ми говоримо про ці перспективи, то маємо на увазі справжню інтеграцію. Ми не думаємо, що це якась фантастична можливість", - цитує евродепутата прес-служба українського уряду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас