Тігіпко: Бізнес вже влітку відчує значне полегшення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Бізнес вже влітку відчує значне полегшення

3342
Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко провів нараду з представниками Міжнародної фінансової корпорації (IFC) і Світового банку. На зустрічі за участю фахівців Міністерства економіки і Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України обговорювалися питання поліпшення інвестиційного клімату в країні. Як відзначив Сергій Тігіпко, питання поліпшення інвестиційного клімату треба вирішувати на основі комплексного підходу. Віце-прем'єр-міністр також підкреслив, що залучення інвестицій є надзвичайно важливим і невідкладним завданням уряду.
"Ми маємо забезпечити як зовнішнім, так і внутрішнім інвесторам максимально сприятливі умови для ведення бізнесу. Зняття адміністративних перешкод, скорочення кількості дозволів і спрощення дозвільних процедур, скасування застарілих технічних регламентів, - все це здійснюється і здійснюватиметься найближчим часом", - сказав Сергій Тігіпко.
За його словами, завдяки діям уряду бізнес вже влітку відчує значне полегшення. "Поліпшення умов ведення бізнесу дозволить швидко залучити інвестиції, які украй необхідні для проведення реформ", - додав Віце-прем'єр-міністр.
Сергій Тігіпко акцентував на важливості співпраці з міжнародними організаціями і використанні світового досвіду стосовно залучення інвестицій. "Уряд відкритий для співпраці, ми повинні використовувати кращий досвід країн, які вже здійснили дерегулятивні реформи. Це зробить процес реформування ефективнішим і дозволить не витрачати марно дорогоцінний час", - відзначив Віце-прем'єр-міністр України.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас