Азаров: Уряд планує скоротити число ліцензованих видів діяльності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Уряд планує скоротити число ліцензованих видів діяльності

611
Уряд України підготував низку законопроектів щодо дерегуляції ведення бізнесу, і зокрема, про скорочення числа ліцензованих видів діяльності. Про це повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
Він також повідомив, що відповідні законопроекти були схвалені сьогодні на першому засіданні урядового комітету з питань реформ.
"Ми розглянули 8 законопроектів, які зменшують число ліцензованих видів діяльності, значно спрощують ведення бізнесу", - сказав М.Азаров.
Він також висловив упевненість, що після схвалення цих законопроектів на наступному засіданні уряду вони будуть прийняті Верховною Радою.
"Хто буде голосувати і заперечувати проти дерегуляції, хто буде голосувати і заперечувати проти полегшення ведення бізнесу..? Я думаю, що коаліція досить швидко, з дотриманням, звичайно, всіх регламентних норм і процедур, ухвалить ці закони", - заявив М.Азаров.
Він також підкреслив, що підготовлені законопроекти щодо дерегуляції бізнесу - лише "перша ластівка" уряду в процесі проведення реформ. "Це лише перша ластівка, пов'язана з реформуванням нашої економіки. Ми завантажимо парламент серйозно", - сказав М.Азаров.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас