МВФ: Україна виходить із кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ: Україна виходить із кризи

Казна та Політика
4001
Українська економіка поступово виходить із кризового стану, вважає керівник місії Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні Танос Арвантіс.
"Протягом останніх двох місяців промислове виробництво в Україні демонструє позитивні результати, а це свідчить про поступовий вихід економіки з кризи", - повідомила прес-служба Міністерства економіки із посиланням на заяву Таноса Арвантіса, зроблену ним на зустрічі з главою міністерства Василем Цушком.
Згідно із прес-релізом, міністр проінформував представника МВФ про головні пріоритети роботи уряду, серед яких він виділив оздоровлення державних фінансів і банківської системи, поліпшення інвестиційного клімату в країні.
Крім того, за його словами, значну увагу уряд приділить підготовці до проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, детінізації економіки, а також відновленню розвитку економіки країни шляхом здійснення реформ.
Як повідомлялося, місія МВФ під керівництвом Арвантіса працює в Києві з 24 березня по 2 квітня. Плануються дискусії з органами влади відносно економічної програми, яка могла б бути підтримана Фондом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас