Держслужба України підготувала пропозиції щодо скорочення на 20% кількості держслужбовців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держслужба України підготувала пропозиції щодо скорочення на 20% кількості держслужбовців

2135
Головне управління Державної служби України підготувало пропозиції по скороченню на 20% кількості державних службовців, повідомив заступник начальника головного управління Держслужби Андрій Вишневський на прес-конференції в Києві.
За його словами, у зв'язку з тим, що президент Віктор Янукович, а також уряд заявили про необхідність скорочення на 20% чисельності державних службовців, головне управління підготувало свої пропозиції з даного питання.
А.Вишневський відзначив, що дану проблему можна вирішити і простим скороченням кількості держслужбовців, проте це буде суперечити світовій практиці.
"Це неефективно, тому що не є ефективною система, і вона неправильно організована. Просте механічне скорочення кількості персоналу не призведе до необхідного ефекту", - переконаний він.
За словами А.Вишневського, головне управління Держслужби пропонує усунути дублювання функцій в державних органах. При цьому, підкреслив він, деякі державні органи можуть бути взагалі розформовані.
А.Вишневський відзначив, що у зв'язку з таким перерозподілом функцій необхідно скоротити кількість центральних органів виконавчої влади з 112 до 84.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас