Профспілка російського Ford повідомила роботодавця про попереджувальний страйк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Профспілка російського Ford повідомила роботодавця про попереджувальний страйк

100
Профспілка ЗАТ "Форд Мотор Компані" (м. Всеволожськ, Ленінградська область) повідомив роботодавця про проведення на заводі попереджувального страйку з 15.00 мск, повідомляється на сайті Міжрегіональної профспілки працівників автопрому (МППА).
Раніше, 22 березня 2010 р. представники профспілки і роботодавця ЗАТ "Форд Мотор Компані" підписали протокол розбіжностей за підсумками колективних переговорів щодо зміни колективного договору. У заяві представників профспілки про закінчення колективних відзначається, що переговори тривали з 3 лютого по 22 березня 2010 р. Незважаючи на довготривалість переговорів, сторонам не вдалося знайти взаємоприйнятного рішення щодо таких питань, як поліпшення умов праці, встановлення гарантій зайнятості, збільшення оплати праці і розширення соціального пакету.
"У представників профспілки викликає подив і жаль позиція представників роботодавця. Пропозиції трудового колективу повністю ґрунтувалися на законодавстві Російської Федерації і не суперечили йому", - повідомляється в заяві.
Як уточнив голова профспілкового комітету компанії Олексій Єтманов, після проведення консультацій з трудовим колективом профспілковий комітет прийме рішення про подальші кроки у відстоюванні прав і інтересів робітників. "Ми проводитимемо цю роботу в рамках чинного законодавства. Які це будуть кроки, поки не знаю", - сказав він. Єтманов не виключив будь-яких дій профспілки і робітників, що не суперечать законодавству, в тому числі мітингів і страйків.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас