Точка зору: Багато українських акцій вже досягли своєї справедливої ціни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Багато українських акцій вже досягли своєї справедливої ціни

Фондовий ринок
490
Багато українських акцій вже досягли своєї справедливої ціни і зараз починають коректуватися після багатоденного ралі. Про це повідомила трейдер інвестиційної компанії Phoenix Capital Ірина Барабанова.
За її словами, сьогодні на українських фондових майданчиках переважає змішана динаміка. Не додають учасникам ринку позитиву і звістки із західних бірж. Європейські індекси демонструють сьогодні невелике зростання на тлі позитивної корпоративної звітності, проте останні заяви Франції і Німеччини про необхідність участі МВФ в допомозі Греції, а також зниження рейтингів Португалії стримують оптимізм гравців.
Локальні біржі в четвер відкрилися зниженням після тривалого ралі, проте до 12:00 індекс УБ піднявся на 0,26%, в основному, завдяки зростанню акцій "Укртелекому". Індекс ПФТС зменшився на 1,12%. Всі папери індексного кошика УБ торгуються в червоній зоні. Проти ринку йдуть лише деякі папери другого ешелону. Продовжує відігравати позитивні новини про отримання замовлень від "Першої вантажної компанії в Україні" Маріупольський тяжмаш (+5,39%). Також істотне зростання демонструють папери "Луганськтепловозу" (+10,89%).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас