МЗС: Німеччина готова сприяти розширенню співпраці між Україною і МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС: Німеччина готова сприяти розширенню співпраці між Україною і МВФ

184
Уряд Німеччини готовий надати підтримку Україні в розвитку співпраці між нашою країною і Міжнародним валютним фондом. Про це йшла мова під час зустрічі в рамках робочого візиту до Німеччини заступника міністра закордонних справ Костянтина Єлісєєва і радника Федерального канцлера з питань зовнішньої політики і безпеки Крістофа Хойзгена.
Як повідомили в прес-службі МЗС, під час бесіди сторони обговорили питання внутрішньополітичної ситуації в Україні в контексті реалізації структурних реформ і зміцнення демократичних інститутів. При цьому К.Хойзген підкреслив готовність Федерального уряду надати відповідну підтримку зусиллям України, в т.ч. в посиленні співпраці з МВФ.
Особливу увагу було приділено активізації політичного діалогу між Президентом України Віктором Януковичем і Канцлером ФРН Ангелою Меркель шляхом організації двосторонніх заходів з їх участю.
Сторони обмінялися також думками щодо шляхів підтримки Німеччиною європейської інтеграції нашої країни. У цьому контексті була відмічена важливість успішного завершення підготовки Угоди про асоціацію з ЄС, в т.ч. в частині створення зони вільної торгівлі, а також підписання "дорожньої карти" безвізового режиму з ЄС.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас