УЄФА впевнений в Україні: Кабмін пообіцяв встигнути вчасно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЄФА впевнений в Україні: Кабмін пообіцяв встигнути вчасно

Казна та Політика
212
У виконавчому комітеті УЄФА не сумніваються, що Україна і Польща встигнуть вчасно підготуватися до Євро-2012. Про це повідомляє uefa.com.
Як повідомляє глава відділу по комунікаціях УЄФА Роберт Фолкнер, у виконкомі отримали підтвердження від уряду України, що проект підготовки до Євро-2012 буде завершений вчасно.
"Новий уряд України повністю підтримує цей проект, хоча там були невеликі затримки через дуже холодну погоду. Проте ми отримали підтвердження, що проект скоро знову піде за планом, і все буде зроблено в строк", - заявив в Тель-Авіві в середу, 24 березня.
Виконком також ознайомився з останніми даними про підготовку до Євро-2012 в Польщі й Україні, зокрема розглянувши будівництво аеропортів, стадіонів і транспортної інфраструктури.
Як повідомлялося, чотири українські міста - Київ, Донецьк, Львів, Харків - отримали право приймати матчі чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Фінал турніру пройде в українській столиці. Таке рішення прийняв виконком УЄФА, засідання якого завершилося 11 грудня на Мадейрі (Португалія).
В Польщі ігри чемпіонату Європи 2012 роки відбудуться у Варшаві, Гданьську, Познані та Вроцлаві.
УЕФА може відкликати в будь-якого українського міста право на проведення матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 роки в разі, якщо будуть зірвані терміни підготовки об'єктів або не дотримані стандарти.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас