Найбільший в світі пенсійний фонд скорочує фінансових менеджерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший в світі пенсійний фонд скорочує фінансових менеджерів

360
Державний пенсійний фонд Японії, що вважається найбільшим в світі, заявив, що може скоротити фінансових менеджерів для спрощення операцій, а також перейти на новий стандарт індексів, щоб знизити торгівельні витрати.
Урядовий пенсійний інвестиційний фонд, який контролює накопичення на суму близько 122 трлн ієн ($ 1,3 трильйона), контролюючи фонди за участю BlackRock, Morgan Stanley і State Street Corp., планує перейти з японського індексу Topix на індекс облігацій NOMURA-BPI, заявив президент фонду Акахіро Кавасе.
За його словами, фонд знаходиться "на шляху до скорочення фінансових менеджерів для пасивних інвестицій: "До індексу широкого спектру Topix входять дуже багато акцій дрібних компаній, чий діапазон цін стримують певні перешкоди. Для нас набагато простіше буде торгувати, якщо ми зосередимося на акціях крупного капіталу", - заявив Кавасе.
Індекс NOMURA-BPI був розроблений для вимірювання руху японських облігацій на вторинному ринку. Цей індекс розраховується виходячи з рентабельності інвестицій в портфелі цінних паперів з фіксованим доходом, які відповідають певним критеріям (індекс портфеля).
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас