Он-лайн заявка на одержання кредиту для юридичних осіб від "Авалю" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Он-лайн заявка на одержання кредиту для юридичних осіб від "Авалю"

Кредит&Депозит
175
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» пропонує нову послугу для корпоративних клієнтів — оформлення попередньої заявки на одержання кредиту через корпоративний сайт банку «Аваль» у мережі Інтернет.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на кредитний департамент АППБ «Аваль».
За інформацією прес-служби, після заповнення попередньої заявки на одержання кредиту, її автоматично буде направлено кредитним експертам банку, які протягом двох робочих днів зв'яжуться з відправником заявки та нададуть інформацію про наступні кроки для отримання кредиту.
Як повідомили у кредитному департаменті, оформити попередню кредитну заявку через сайт банку «Аваль» можна на одержання кредиту, кредитної лінії, технічного кредиту, овердрафту, банківської гарантії, кредит на покупку автомобілів та оргтехніки тощо. Ресурси надаються в доларах США, євро і гривнях під заставу нерухомості, устаткування, транспортних засобів, товарів в обороті, майнових прав на термін від 1 дня до 3 років. Процентна ставка по кредитах у валюті в середньому складає 14-15 проц. річних, у гривні — 25-28 проц. річних.
Більш докладну інформацію про умови оформлення і видачі кредитів можна отримати в підрозділі «Послуги корпоративним клієнтам"/"Кредитні операції».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас