США витратить на модернізацію авіагалузі 34,5 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США витратить на модернізацію авіагалузі 34,5 млрд

Казна та Політика
135
Сенат США схвалив новий законопроект, направлений на підтримку авіаційної галузі в країні, вартістю 34,5 млрд дол. Пакет заходів передбачає модернізацію системи управління повітряним рухом відповідно до сучасних вимог авіації. Таким чином, Вашингтон планує профінансувати Федеральне управління цивільної авіації США аж до вересня 2011 р., передає Associated Press.
Серед нових заходів, що вводяться законопроектом, передбачається змістити застарілі системи радіолокацій. На їх місце до 2014 р. мають прийти елементи програми FAA's NextGen, витрати на яку до 2025 р. можуть скласти 22 млрд дол. в той час, як авіакомпаніям належить витратити аналогічну суму (20 млрд дол.) на установку облданання нового покоління відповідно до стандартів, що вводяться.
Крім того, новий законопроект передбачає мінімальний стаж для помічника командира судна у розмірі 800 годин польоту замість нинішніх 250 годин, а також заборона на використання пілотами сторонніх електричних приладів у кабіні літака під час польоту.
В той же час, пакет заходів направлений і на захист інтересів пасажирів, яким авіакомпанії зобов'язані надавати їжу, напої і необхідне приладдя під час тривалого чекання на посадку. Крім того, в разі прийняття законопроекту, пасажири матимуть право відмовитися від польоту і забрати свої гроші в разі чекання вильоту більше трьох годин.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас