Банк "Аваль" і ТОВ "УкрАгроЛіз" реалізують нову програму для сільгоспвиробників "Сільгосптехніка в розстрочку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" і ТОВ "УкрАгроЛіз" реалізують нову програму для сільгоспвиробників "Сільгосптехніка в розстрочку"

Кредит&Депозит
199
Банк «Аваль» разом з ТОВ «Українська Аграрна Лізингова компанія» реалізує принципово нову програму для сільгоспвиробників з надання сільськогосподарської техніки в розстрочку.
Як повідомила прес-служба банку з посиланням на кредитний департамент АППБ «Аваль», у межах даної програми сільгоспвиробники мають змогу одержати сільськогосподарську техніку у розстрочку терміном до трьох років під 15-18 проц. річних на суму неоплаченої вартості техніки. Обов’язковий одноразовий страховий платіж і платіж за нотаріальні послуги при цьому складуть 4,5 проц.
Первісний платіж з боку сільгоспвиробника має досягати 23 проц. вартості техніки, що купується в розстрочку, тоді як погашення не менше 20 проц. має бути гарантовано банком «Аваль».
Як заявили у кредитному департаменті банку «Аваль», банківська гарантія надається на весь термін договору про розстрочку (до трьох років) сільськогосподарським підприємствам зі стабільним фінансовим станом, що оцінюється фахівцями банку, при наявності у покупця ліквідного забезпечення. Забезпеченням банківської гарантії може виступати рухоме й нерухоме майно підприємств, майнові права на майбутній урожай, товари в обороті тощо. При цьому предмет забезпечення має бути застрахований на весь термін дії договору про розстрочку.
Зі свого боку, за інформацією прес-служби банку, компанія «УкрАгроЛіз» надає техніку в розстрочку, здійснює її діагностику, підготовку і введення в експлуатацію, а також у разі необхідності проводить навчання двох механізаторів (на одиницю техніки) і надає технічну підтримку на весь термін реалізації проекту.
Як повідомили в компанії «УкрАгроЛіз», мета цієї програми — розширити можливості сільгоспвиробників щодо отримання нової високоякісної техніки. «Загальне подорожчання за три роки не перевищує 26 проц., що дає можливість придбати техніку значної кількості виробників», — підкреслили у компанії. Крім того, така форма придбання сільгосптехніки дає покупцеві право на податковий кредит вже після першого платежу, що є вагомою перевагою розстрочки на відміну від інших програм.
У межах програми сільгоспвиробники можуть одержати в розстрочку сільгосптехніку ВАТ «Ростсільмаш», ВАТ «Красноярський завод комбайнів», ПО «МТЗ» (Мінський тракторний завод), КЛААС-ПМЗ (Павлоградський механічний завод), Харківського тракторного заводу, Кіровського заводу, Могилівського автомобільного заводу ім. С.М. Кірова.
Для одержання сільськогосподарської техніки в розстрочку сільгоспвиробникам варто звернутися у будь-який регіональний підрозділ компанії «УкрАгроЛіз» чи в одну з обласних дирекцій банку «Аваль», фахівці якої проаналізують фінансовий стан підприємства і зроблять експертний висновок щодо можливісті співробітництва у рамках програми «Сільгосптехніка в розстрочку».
ТОВ «УкрАгроЛіз» створено у грудні 2000 року. Основні напрямки діяльності — продаж, торгівля у розстрочку, лізинг і обслуговування нової сільськогосподарської техніки вітчизняного, російського та західного виробництва, а також — організація й фінансування проектів з виробництва, переробки і реалізації сільськогосподарської продукції, що є формою оплати за надану сільськогосподарську техніку. Компанія має дев’ять діючих представництв — у Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській, Луганській, Одеській, Дніпропетровській, Донецькій і Полтавській областях.
Основні партнери компанії ООО «УкрАгроЛіз» — АППБ «АВАЛЬ», компанія «Дон-Снаб», компанія «КЛААС», страхові компанії «Гарант-Авто» і «Кредо-Класік».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас