Яке майбутнє чекає на професію бухгалтера та аудитора в Україні? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яке майбутнє чекає на професію бухгалтера та аудитора в Україні?

Казна та Політика
1583
Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів оголошує про проведення першої в Україні міжнародної Конференції "Міжнародна інтеграція в сфері бухгалтерського обліку та аудиту", яка збере під одним дахом близько 200 спеціалістів фінансової спільноти 23 квітня 2010 року в БЦ "Парус" (Київ, вул. Мечникова,2).
Програма конференції складається з трьох практичних секцій:
Необхідність впровадження IFRS в Україні як шлях до євроінтеграції нашої країни. Коли нарешті будуть впроваджені IFRS? Чи необхідні IFRS для всіх компаній? Хто увійде до складу робочої групи з імплементації IFRS? Як це відбувалось у європейських країнах? Коли, нарешті, професія бухгалтера отримає національне визнання та повагу?
Виклики та перспективи системи освіти України. Які виклики постають перед бухгалтерами та аудиторами щодо фахової освіти? Які нові знання слід отримати вже сьогодні задля того, щоб завтра мати найулюбленішу роботу?
Побудова суспільного нагляду в аудиті. Яке воно, майбутнє аудиту в Україні? Чого саме не вистачає національним аудиторам задля світового визнання? Як саме працюють аудитори в країнах Європейського Союзу? Хто такий європейський аудитор? Які нові виклики постають перед професією аудитора у світлі світової фінансової кризи?
У роботі конференції візьмуть участь:
представники національної фахової спільноти;
міжнародні експерти в галузі бухгалтерського обліку та аудиту з Німеччини, Хорватії, Туреччини, Європейського Союзу, які презентують міжнародний досвід у впровадженні IFRS, побудові наглядового органу в аудиті;
представники комітетів Верховної Ради України, Міністерства фінансів України, Міністерства економіки України, Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Міністерства освіти і науки України, Державного агентства України з інвестицій та інновацій та інших державних установ.
Унікальністю Конференції є те, що інформація буде подаватися з перших вуст – як представників українських регуляторних органів, так і представників іноземних професійних організацій, які поділяться своїм досвідом. Спеціалісти, які відвідають Конференцію матимуть змогу поспілкуватися зі своїми колегами, задати питання та отримати на них відповідь міжнародних експертів та представників державних органів, а також отримати унікальний інформаційний роздатковий матеріал – презентації всіх доповідачів Конференції.
Більш детально з програмою конференції та умовами участі можна ознайомитись на сайті РНБА: http://rnba.com.ua/ua/mezhdunarodnaya-konferentsiya.html.
Знижка на участь у Конференції членам EBA – 10 %
Організатор Конференції:
Рада Незалежних Бухгалтерів та Аудиторів
Партнери та спонсори Конференції
Аудиторська фірма "Аксьонова та партнери
"Эрнст энд Янг"
UKRAINE CONSULTING
ПБК "Славутич"
Адвокатська компанія "Arzinger"
Журнал Статус - Головний інформаційний партнер
Газета ДЕНЬГИ - Аналітичний партнер
ЛІГА - Генеральний правовий партнер
Finance.ua - Генеральний Інтернет-партнер
Інтерфакс - Офіційний інтернет партнер
&Фінансист - Бізнес партнер
Газета Экономические Известия - Генеральний діловий партнер
Інформаційні партнери
Главбух
Асоціація правників України
Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів та аудиторів (УАСБА)
Юридична газета
З питань участі або партнерства на Конференції, телефонуйте:
044 482 2858
044 482 2788
097 23 23 281
Контактна особа – Інна Депутат
З питань акредитації ЗМІ, звертайтесь:
044 482 2858
093 157 5737
Контактна особа – Сергій Клімов
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас