Провідні банкіри продовжують залишати Nomura Holdings — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Провідні банкіри продовжують залишати Nomura Holdings

Казна та Політика
394
Один із топ-менеджерів японського інвестиційного банку Nomura Holdings Inc. Сюндзі Катаяма подав у відставку. Таким чином, кількість старших керівників, які звільнилися із цієї фінансової установи за останній місяць, досягла щонайменше десяти осіб, повідомляє Bloomberg.
Катаяма прийшов у компанію Nomura Holdings після поглинання нею у вересні 2008 року інвестиційного банку Lehman Brothers Holdings Inc. В американському банку він обіймав посаду керівника департаменту корпоративного бізнесу, а раніше працював в Goldman Sachs Group Inc. і Nomura Holdings. Причини його звільнення доки не відомі, оскільки сторони відмовляються від коментарів.
Серед колишніх співробітників Lehman Brothers, які звільнилися з японського інвестбанку цього місяця, налічується ще 8 старших банкірів. Деякі з них перейшли на роботу в Goldman Sachs і Bank of America Corp. Крім того, заяви про звільнення написали московські банкіри Nomura Holdings - Максим Зельтцер, Євген Зенченко і Вадим Бондарев.
Після поглинання азійських і європейських підрозділів Lehman Brothers японський інвестбанк розширив свій штат на 8 тис. співробітників, гарантувавши ключовим співробітникам виплату зарплат і премій. Обізнані джерела повідомили, що банкіри, які залишилися після поглинання Nomura Holdings, отримали ці виплати 1 березня цього року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас