Голова Dubai Pearl: Криза на будівельному ринку Дубаю скоро закінчиться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Dubai Pearl: Криза на будівельному ринку Дубаю скоро закінчиться

Нерухомість
274
Сантош Йозеф, президент однієї з найбільших дубайських девелоперських компаній Dubai Pearl FZ LLC, заявив, що емірат у нинішній момент переживає проблеми, пов'язані з переходом від моделі економіки, що розвивається, до стану глобального фінансового центру.
"Моє тверде переконання полягає в тому, що ті ж самі люди, які залишають зараз Дубай, стануть одними з перших, які повернуться сюди, - розповів Йозеф в інтерв'ю Reuters. - Я вважаю, що до 2012 р. проблеми 2009 року будуть забуті. Це молоде місто, і, як будь-яка молода людина, воно має страждати хворобами зростання". На його думку, будівельний сектор Дубаю стане одним з перших в світі, що повернеться на докризові рівні.
"До 2012-13 рр. я чекаю, що більшість комерційної нерухомості в Дубаї знайде застосування. У житловому секторі темпи будівництва становитимуть 16-18 тис. квартир на рік протягом наступних 3-4 років, проте щорічний приріст населення майже в 10 разів перевищить цю цифру", - зазначив глава Dubai Pearl.
"Тепер ми отримали стійкий ринок оренди для компаній. Вартість орендної плати виходила за межі $200-250 за квадратний фут в деяких місцях на піку ринку. Тепер вона складає близько $50-60 за квадратний фут, що є набагато доступнішою пропозицією і серйозно допоможе розвитку Дубаю", - додав він.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас