ПУМБ ввійшов у список 100 найбільших банків Центральної і Східної Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ ввійшов у список 100 найбільших банків Центральної і Східної Європи

Фондовий ринок
162
Перший Український Міжнародний Банк і ще три українських банки ввійшли в список 100 найбільших банків Центральної і Східної Європи по величині капіталу, підготовлений агентством Standard & Poor's за підсумками 2001 року.
Ведуче міжнародне рейтингове агентство Standard & Рооr's у середині жовтня представило свій розширений щорічний список 100 найбільших банків Східної Європи, Росії, України і Казахстану. Україну в рейтингу представляють 4 банки, при цьому ПУМБ є лідером серед українських банків у цьому рейтингу.
Основним показником, відповідно до якого ранжируються місця в рейтингу, є так званий розмір скоректованого основного капіталу, що визначається як сумарний власний капітал за винятком резервів по переоцінці, гудвілу й інших нематеріальних активів, а також інвестицій у неконсолідовані фінансові інститути. Усі ці дані беруться з річних звітів банків. Варто сказати, що Standard & Рооr's одержав звіти близько 15 найбільших українських банків, однак, за винятком Промінвестбанку, розмір їх скоректованого основного капіталу не був достатнім для влучення в першу сотню.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас