Рахунки одного з найбільших в Україні виробників цукру - холдингу "Астарта" - не арештовані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рахунки одного з найбільших в Україні виробників цукру - холдингу "Астарта" - не арештовані

Аграрний ринок
646
Рахунки одного з найбільших в Україні виробників цукру - холдингу "Астарта" - не арештовані. Про це повідомив президент "Української аграрної конфедерації" Леонід Козаченко.
За його словами Державна податкова адміністрація України (ДПАУ) заарештовувала рахунки одного з підприємств, що входять до складу "Астарти", - агропромислового об'єднання "Цукровик Полтавщини", в листопаді 2009 р.
Л.Козаченко повідомив, що ДПАУ вимагає у компанії сплатити податки на всі активи у зв'язку зі зміною статусу з ТОВ у ВАТ, у зв'язку з чим ведуться судові розгляди. Він додав, що "Астарта" виграла суд першої інстанції, і в даний час ДПАУ подала апеляцію.
Відзначимо, до складу "Цукровика Полтавщини" входять 4 цукрових заводи - Кобелякський, Яреськівський, Веселоподільський і Глобинський.
Astarta Holding N.V. - компанія, яка контролює агропромисловий холдинг "Астарта-Київ", займається виробництвом цукру. До складу холдингу входять 6 цукрових заводів, а також 60 агрофірм, які обробляють понад 155 тис. га землі. Виробничі активи зосереджені в Полтавській, Вінницькій і Хмельницькій областях, головний офіс розташований в Києві.
Нагадаємо, що на початку серпня 2006 р. ТОВ "Астарта-Київ" розмістило на Варшавській фондовій біржі 5 млн акцій додаткової емісії (20% акціонерного капіталу) за ціною 6,19 дол. за акцію, виручивши 30,96 млн дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас