JP Morgan UBS і Deutsche Bank з'являться перед судом в Італії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JP Morgan UBS і Deutsche Bank з'являться перед судом в Італії

484
Чотири великі банки з'являться перед судом в Італії у справі про фінансові махінації, пов'язаній з торгівлею похідними фінансовими інструментами, повідомляє ВВС News.
Банки JP Morgan Chase, UBS, Deutsche Bank і німецький банк Depfa, а також 13 осіб звинувачуються в шахрайстві при обтяжливих обставинах. Звинувачення пов'язані з продажем фінансових похідних Мілану. Банки заперечують неналежні дії своїх співробітників.
Прокуратура відзначає, що судовий процес, який повинен початися в травні, є важливим прецедентом для сотень міст Італії, які втратили гроші в аналогічних операціях.
Угоди між банками і містами, включаючи Мілан, були покликані зменшити процентні платежі по міських кредитах. В разі Мілану чотири банки звинувачуються в тому, що вони ввели владу міста в оману, домовляючись про операцію з похідними фінансовими інструментами, пов'язану з кредитом розміром 1,68 млрд. євро, в 2005 році. Операція коректувала процентні платежі по кредитах, і Мілан стверджує, що в результаті йому загрожують збитки розміром 100 млн. євро.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас