В Україну "підуть" іноземні інвестиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну "підуть" іноземні інвестиції

Казна та Політика
8142
Більше половини - а саме 53,7% інвесторів планують інвестувати до України в найближчі шість місяців, проте ще 24,4% проявляють обережність в своїх планах або поки не визначилися.
Про це свідчать результати опитування настроїв серед інвесторів за перший квартал 2010 року, підготовленого Міжнародним фондом Блейзера.
Як передає кореспондент, значна частина респондентів (61%) збираються інвестувати в інші країни протягом найближчих шести місяців. 20% опитаних в дослідженні віддають перевагу інвестуванню до України в порівнянні з іншими країнами Східної і Центральної Європи (плануючи інвестиції до України в найближчих півроку, вони або не збираються інвестувати в інші країни, або доки не прийняли такого рішення).
При цьому 28% всіх респондентів вважають за краще інвестувати в інші країни, а не до України, і 20% опитаних не збираються інвестувати взагалі в найближчі шість місяців або ще не прийняли рішення про інвестиції.
Трохи менше половини респондентів (43,9%) планують збільшити кількість робочих місць в своїх компаніях в Україні в подальші шість місяців. Лише 2,4% відповіли, що збираються скоротити кількість робочих місць і більше половини респондентів (53,7%) не збираються доки міняти кількість робочих місць.
Нагадаємо, що за результатами проведеного опитування найбільшими небезпеками на думку більшості інвесторів, які хочуть інвестувати до України, на даний момент є макроекономічна нестабільність, непередбачуване правове середовище і ненадійна фінансова система.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас