Табачник спростував звинувачення і у відставку не піде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Табачник спростував звинувачення і у відставку не піде

631
Міністр освіти Дмитро Табачник не збирається звільнятись зі своєї посади. Про це він сказав журналістам після засідання Кабміну.
"Із брехливих звинувачень і аналізу моїх виступів як політика, як науковця я не збираюся робити висновки відносно професійної діяльності. Професійних докорів до моєї діяльності як міністра мені ще ніхто не може пред'явити", - сказав Табачник.
Міністр також зазначив, що він одержує листи як від тих, хто підтримує його на посаді міністра освіти, так і від тих, хто негативно відноситься до його призначення на цю посаду.
Табачник також зазначив, що як людина має право на політичні погляди, "тому не потрібно політичні погляди, тим більше під час передвиборної боротьби, співвідносити з професійною діяльністю". "Я працював в уряді в цілому більше чотирьох років, і ніхто не може знайти жодного рішення, яке б вирішувало якісь деукраїнізаторські питання".
Також, за словами міністра, ситуація в міністерстві на сьогоднішній день "не просто жахлива, а руйнівна".
Нагадаємо, за відставку Табачника виступають Блюк Юлії Тимошенко, партія "Народний рух України", Організація українських націоналістів, Івано-Франківська, Львівська і Тернопільська облради. Корисною для нового уряду і самого Табачника вважає його відставку і заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас