Вже третя область вимагає відставки Табачника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вже третя область вимагає відставки Табачника

1083
Львівська обласна рада просить Кабінет міністрів і Верховну Раду звільнити міністра освіти і науки Дмитра Табачника. Про це сказано в зверненні облради, прийнятому на сесії 17 березня.
"Ми, депутати Львівської обласної ради, виражаючи протест проти призначення міністром освіти і науки Дмитра Табачника, вимагаємо від прем'єр-міністра і голови Верховної ради не дискредитувати уряд, українську освіту і науку і прийняти рішення про звільнення Дмитра Табачника з посади", - сказано в зверненні.
В ньому також зазначається, що саме Табачник зі всіх представників Партії регіонів найбільш послідовно виступає за надання російській мові статусу другої державної.
Львівська облрада вважає Табачника українофобом і проросійським політиком.
За дане звернення проголосували 92 депутати з 93 присутніх.
Всього у Львівській облраді 120 депутатів.
Нагадаєм, що в середу близько 5 тисяч осіб провели мітинг біля будівлі Львівської обласної ради з вимогою відставки Табачника.
За відставку Табачника також виступають Блюк Юлії Тимошенко, Партія "Народний рух України", Івано-Франківська і Тернопільська облради. Корисною для нового уряду і самого Табачника вважає його відставку і заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас