Аналітики: Європейська валюта подорожчала після рішення із відсоткової ставки ФРС США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики: Європейська валюта подорожчала після рішення із відсоткової ставки ФРС США

Валюта
1142
Європейська валюта подорожчала на 0,4% відносно американського долара після рішення з відсоткової ставки ФРС США. Як і прогнозували аналітики Forex Club, відсоткова ставка залишилася незмінною на рівні 0,25%.
Центральний Банк США зазначив, що економічна активність в країні посилюється, а ринок праці стабілізувався. Проте сектор будівництва нових будинків залишається на депресивному рівні, а працедавці не збільшують заробітні плати.
В даний момент, як і 27 січня, ФРС продовжує чекати економічних умов, включаючи низькі темпи використання ресурсів, пригнічену інфляцію і стабільні інфляційні чекання, які гарантуватимуть виключно низький рівень головної відсоткової ставки протягом тривалого періоду.
Центральний Банк США в березні закінчує викуп агентських іпотечних цінних паперів на 1,25 трлн. доларів і близько 175 млрд. доларів агентських боргів. Програми, направлені на стимулювання економіки і фінансового ринку країни практично реалізовані.
В короткостроковому плані новини центрального банку США підтримають вартість євро і, в разі перевищення рівня 1,3800, європейська валюта може підвищитися в ціні на 1,6% до 1,4000, - зазначають експерти.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас