Посли G8 і ЄС запевнили президента України в готовності співробітничати з новим керівництвом країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посли G8 і ЄС запевнили президента України в готовності співробітничати з новим керівництвом країни

Казна та Політика
244
Посли країн "великої вісімки" (G8) і Європейського Союзу запевнили президента України Віктора Януковича в готовності міжнародного співтовариства співробітничати з новим українським керівництвом для досягнення стабільності і реалізації реформ в країні. Ці питання сторони обговорили під час зустрічі в середу в Києві, повідомила прес-служба президента України.
Дипломати, зокрема, підкреслили, що всі кроки України щодо демократизації і реформ отримають максимальну підтримку країн G8 і ЄС.
Крім того, керівники дипмісій відзначили важливість того, що глава української держави зустрівся з ними до підписання закону "Про регламент Верховної Ради України", а також того, що він прийняв рішення звернутися до Конституційного суду з проханням терміново розглянути питання і оприлюднити висновок щодо легітимності коаліції і уряди, які створюються в нових умовах.
В свою чергу, В.Янукович проінформував дипломатів про процес створення парламентської коаліції і нового уряду, а також поділився думкою про всі варіанти розвитку політичної ситуації в державі в перспективі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас