В Україні відновлюється автокредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відновлюється автокредитування

Кредит&Депозит
1801
Автокредити на купівлю нових іномарок на ринку пропонують вже 18 установ: 14 банків із числа п'ятдесяти найбільших і 4 які не увійшли до їх числа.
Експерти пояснюють, що середня ставка з таких кредитів строком на рік за лютий 2010 року в національній валюті зросла на 3 відсоткових пункти і склала 18,66% реальних річних.
Зокрема за даними Prostobank.ua, за останній місяць кількість банків, які пропонують кредити на нові іномарки, збільшилася з 11 до 14 з числа 50 банків-лідерів з активів. Збільшення сталося за рахунок Мегабанку, Укрексімбанку і Правекс-банку, що вийшли на ринок.
Так, за станом на 01.03.2010 за автокредитами можна звертатися у вищезазначені три банки, а також до Universal Bank, БМ Банку, БТА Банку, ВТБ Банку, Індекс-банку, Київську Русь, Кредит Європа Банку, Укрсиббанку, Укрсоцбанку, Фольксбанку, Форум. Окрім цього, автокредити пропонують і менші установи: Астра Банк, Плюс Банк, Банк Кіпру і Всеукраїнський Банк Розвитку.
Разом з тим, зазначають експерти, середня ставка в національній валюті з кредитів на покупку нових іномарок строком на рік за останній місяць зросла на 3,14 відсоткових пункти і склала 18,66% реальних річних (досліджуваний період з 1.02 по 1.03.2010).
Як повідомляється, зростання сталось переважно за рахунок закінчення декількох автокредитних акцій з відносно невисокими реальними ставками, а також за рахунок виходу на ринок нових гравців, що не мають низьких акційних цін. За рештою термінів середні ставки з кредитів змінились незначно.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас