Точка зору: Зарано говорити, що тепер на "Укртатнафті" почнеться нове життя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Зарано говорити, що тепер на "Укртатнафті" почнеться нове життя

Енергетика
351
На думку виконавчого директора компанії UPECO Сергія Куюна, російські акціонери будуть змушені вступити в боротьбу за цей актив з метою його повернення, оскільки схема яка була реалізована "Приватом" м'яко кажучи "недобре пахне" - це було зроблено непрозоро, кулуарно і в якомусь "туманному режимі".
"Я думаю, що залишається багато питань, будуть суперечки, і поки зарано говорити, що тепер на "Укртатнафті" почнеться нове життя. Це покладе початок нової хвилі корпоративного протистояння довкола підприємства і тим самим заблокує перспективу його розвитку", сказав С.Куюн.
Підприємство вже два роки перебуває під керівництвом менеджменту групи "Приват", і сьогодні, насправді, завод стоїть на межі: або треба починати його модернізувати, або в наступному році він буде змушений зупинитися через невідповідність якості продукції, що випускається державним вимогам, вважає експерт.
"Мені здається, що нічого доброго не буде", - сказав він.
С.Куюн також висловив думку, що група "Приват" як власник нафтопереробних підприємств, на жаль, зарекомендувала себе не з кращого боку, про що свідчить жалюгідний стан "Нафтохіміка Прикарпаття" і НПЗ "Галичина", якими група володіє вже 10 років, і де блокована модернізація і перспектива їх дуже "туманна".
Тому, на думку експерта, нічого доброго в цій угоді, поки побачити не вдається, а ситуація на ринку нафтопродуктів істотно не зміниться.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас