АСЕАН підсилить заходи з залучення інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АСЕАН підсилить заходи з залучення інвестицій

Казна та Політика
273
Асоціація країн Південно-Східної Азії (АСЕАН) підсилить заходи з залучення інвестицій і розвитку торгівлі, оскільки регіон прагне отримати сильнішу роль в розвитку світової економіки.
Міністри торгівлі країн АСЕАН встановили крайні терміни для завершення домовленостей щодо інвестицій і торгівлі товарами і послугами, повідомив Сурін Пітсуван, генеральний секретар організації, після зустрічі групи в Малайзії. Група прагне утворити інтеграційне економічне співтовариство до 2015 р.
"Питання, яким ми зараз займаємося, - це як відповідати на світові чекання, що АСЕАН і Східна Азія мають стати локомотивом відновлення світової економіки", - сказав Сурін. "Ми говоримо про те, як координувати свої зусилля, щоб захистити наш голос і наше місце на світовій сцені".
Експортозалежні країни Азії виходять зі світової рецесії у міру зростання цін на комп'ютерні чіпи, автомобілі і сировину в світі. Малайзія і Таїланд вийшли з рецесії в 4 кварталі 2009 р., а Сінгапур підвищив свої чекання зростання в 2010 р.
АСЕАН сформував комітети, які працюватимуть у питаннях торгівлі йвестимуть діалог з Китаєм, Японією, Південною Кореєю, Індією, Новою Зеландією і Австралією, сказав він.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас