Україна й Ізраїль збільшили число авіакомпаній, які виконують рейси між двома країнами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна й Ізраїль збільшили число авіакомпаній, які виконують рейси між двома країнами

222
Україна й Ізраїль домовилися про збільшення числа авіакомпаній, що мають право виконувати рейси між двома країнами з двох до трьох з кожного боку. Як повідомила прес-служба Міністерства транспорту і дорожньої безпеки Ізраїлю, відповідну угоду підписали глави авіаційних адміністрацій двох держав.
Згідно з прес-релізом, кількість рейсів, які може виконувати кожна із сторін, збільшується з 14 до 21 на тиждень.
Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в компанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ), перевізник сподівається отримати призначення на маршрути між Україною та Ізраїлем.
"Авіакомпанія МАУ дуже зацікавлена в призначенні на маршрути між Україною і Ізраїлем, особливо напередодні запланованого ізраїльською владою пом'якшення візового режиму між нашими країнами з липня 2010 року", - повідомила агентству прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.
Договір також передбачає відкриття рейсів з Ізраїлю в ще одне українське місто - Вінницю, бо воно розташоване ближче до Умані, де знаходиться могила одного з духовних вождів хасидизму - раббі Нахмана. При цьому квота паломників-хасидів збільшена з 11 тис. до 18 тис.
Нині польоти до Ізраїлю з українського боку мають право виконувати авіакомпанії "АероСвіт" і "Донбасаеро", а з ізраїльського - Israel Airlines і Arkia.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас