Мінекономіки розробило законопроект про спеціальну економічну зону Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки розробило законопроект про спеціальну економічну зону Криму

540
Департамент регіонального розвитку Мінекономіки України розробив законопроект про спеціальний економічний режим інвестиційної діяльності в АР Крим і проаналізував можливі наслідки регуляторного впливу на економіку республіки в разі його впровадження. Про це повідомили в прес-службі Мінекономіки України.
Ідеться про проект закону України "Про впровадження спеціального економічного режиму інвестиційної діяльності на території Автономної Республіки Крим".
Метою запропонованого законопроекту є залучення інвестицій в пріоритетні види діяльності для збереження існуючих і створення нових робочих місць, реконструкції і технічного переоснащення виробництва, впровадження нових технологій, збільшення обсягів високоякісних товарів (робіт, послуг), створення сучасної виробничої, транспортної і ринкової інфраструктури, ефективного використання природних ресурсів на території АРК.
Термін дії законопроекту - на 20 років з 1 січня 2011 р. до 1 січня 2031 р. відповідно до указу Президента від 23 грудня 2009 р. № 1096 "Про заходи щодо стимулювання інвестиційного та інноваційного розвитку АРК". Департамент регіонального розвитку оцінює вплив на економіку республіки як позитивний і покладає контроль за дотриманням суб'єктами господарювання умов виконання зобов'язань з реалізації інвестиційних проектів у спеціальному економічному режимі і проведення аналізу результатів їхньої господарської діяльності на Раду міністрів Автономної Республіки Крим і органи місцевого самоврядування.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас