Nissan, Suzuki і Daihatsu відкликають автомобілі в Японії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan, Suzuki і Daihatsu відкликають автомобілі в Японії

370
Nissan Motor Co може відкликати 76,415 тис. автомашин 10 моделей в Японії через можливий дефект, який здатний спричинити помилки в роботі двигуна. Nissan також відзначає, що відкликання може торкнутися 2,3 тис. автомобілів з аналогічною проблемою, проданих за межі Японії, повідомляють місцеві ЗМІ.
Представник Nissan в Росії Тетяна Натарова пояснила "Інтерфаксу", що всі автомобілі, які підпадають під дію даної кампанії, - це автомобілі, призначені для ринків декількох азіатських країн, включаючи Японію. "Росію дана кампанія не зачепить", - відзначила вона.
Suzuki може відкликати 432,366 тис. машин 2 малолітражних моделей в Японії, тоді як Daihatsu відкликає 60,774 тис. автомобілів 4 моделей. У прес-службі Suzuki "Інтерфаксу" отримати коментар поки не вдалося. Компанія Daihatsu (підрозділ Toyota Motor Corp.) офіційно автомобілі в РФ в даний час не поставляє.
Японські ЗМІ відзначають, що сталося два загоряння автомобіля Suzuki через можливі дефекти з кондиціонерами. В той же час Nissan і Daihatsu не повідомляли про інциденти.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас