Сенат США схвалив виділення 15 млрд дол. на боротьбу з безробіттям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сенат США схвалив виділення 15 млрд дол. на боротьбу з безробіттям

153
Сенат конгресу США напередодні схвалив пакет заходів в обсязі 15 мільярдів доларів, направлених на створення в США нових робочих місць, повідомляють ЗМІ. На підтримку створення нової платіжної відомості висловилися 70 членів верхньої палати конгресу, проти - 28 сенаторів.
Прийнятий законопроект містить 2 основні положення. По-перше, дана програма звільняє кожну компанію, що приймає на роботу нового співробітника, від соціального податку на зарплату величиною в 6,2 % від її величини до кінця року. Крім того, проект надає фірмі податкову пільгу в розмірі 1 тис. дол. у тому випадку, якщо новий співробітник збереже своє місце в компанії протягом року.
По-друге, із загального обсягу нового пакету заходів у розмірі 35 млрд дол., близько 20 млрд дол. будуть виділені на розвиток програм громадського транспорту в Сполучених Штатах, а також будівництво нових доріг і магістралей, що має компенсувати нижчі, ніж очікувалося, доходи з податку на бензин в країні.
Схвалений сенаторами проект ще потрібно затвердити в палаті представників, а потім підписати Президенту США Бараку Обамі.
За матеріалами:
Перший діловий
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас