Син Черновецького емігрує в Канаду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Син Черновецького емігрує в Канаду

7684
Степан Черновецький нині - топ-тема для обговорення в кулуарах Київради і мерії. Після того, як він здав депутатський мандат, говорили, що син мера хоче зайнятися бізнесом, пов'язаним з боксом. Але зараз з'явилася інша інформація. Як розповів один із заступників мера, близький до сім'ї шефа, Степан нібито планує перебратися на ПММ до Канади. Про це повідомляє видання "Сегодня"
"Він зараз оформляє документи для отримання громадянства в Канаді. Там, якщо у тебе є нерухомість, зробити це нескладно. В Канаді законодавство дуже лояльне до мігрантів, в яких є власність на території країни. Але при цьому, наскільки мені відомо, втрачати український паспорт він теж не хоче", - сказав чиновник. Це підтверджує "нунсівець" Кирило Куликов, правда, він - опонент влади. "У мене є документи, що сім'я мера інвестує в нерухомість у Ванкувері, Оттаві та їхніх околицях. Це готелі і квартири, в які вони стали вкладати кошти після продажу банку "Правекс", - запевняє Куликов.
Більше того, в кулуарах Київради говорять про те, що Степан виїжджає до Канади один, без сім'ї. "Я чув, що він розлучився з Жанною", - сказав нам один з депутатів. Сусіди молодших Черновецьких, яких ми зустріли в Кріпосному провулку, повідомили, що не бачили Жанну більше року. Аналогічну відповідь почули від жителів Конча-Заспи, де у Степана Черновецького свій будинок.
Правда, в сім'ї мера ці чутки не підтверджують. "Степан в Києві. Мій син бачився з ним буквально вчора, - розповів Віктор Гринюк, свояк мера. - Хлопці, а вони двоюрідні брати, часто спілкуються. Обидва - спортсмени, і їм є про що поговорити". За його словами, про розлучення він не чув: "Ну, ми б знали". Проте останнім часом життя сім'ї мера - таємниця за сімома печатками. Недавнє пограбування дочки Черновецького Христини в мерії заперечували, хоча французька прокуратура офіційного заявила: у неї вкрали коштовності.
Нагадаємо, одружувався Степан Черновецький в квітні 2006 року, відразу після того, як його батько став мером Києва. Свідками на весіллі, яке проходило в ПК "Україна", були Ірена Кільчицька і Денис Басс, заступники мера. На весіллі гуляли 800 осіб, а гостей пригощали вишуканими стравами - зокрема, фаршированими жабами. Як розповідала мама Степана Аліна Айвазова, він з 18 років працював в "Правекс-банку". Починав з низів - подавав каву і друкував документи, а коли Леоніда Черновецького вибрали мером, батько віддав крісло глави банку синові. Після продажу "Правексу" мер призначив Степана своїм радником з питань тендерів, але зараз він цю посаду вже не обіймає.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас