Безсмертний призначений послом України в Білорусі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безсмертний призначений послом України в Білорусі

Казна та Політика
525
Президент України Віктор Ющенко призначив Романа Безсмертного надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Білорусь. Про це говориться в указі Президента № 251/2010.
При цьому указом № 250/2010 Президент звільнив Ігоря Ліхового з посади надзвичайного і повноважного посла України в Республіці Білорусь.
Нагадаємо, з лютого 2007 р. послом України в Республіці Білорусь був Ігор Ліховий.
Безсмертний під час першого туру президентських виборів в Україні був заступником керівника виборчого штабу Ющенка. З 4 квітня 2007 р. працював заступником глави Секретаріату президента України. Президент України Віктор Ющенко 27 травня 2009 р. підписав указ про звільнення Безсмертного з посади заступника глави свого Секретаріату. Того ж дня політрада партії "Наша Україна" ствердила Безсмертного на посаді голови центрального виконавчого комітету партії.
Як повідомлялося, 5 лютого ц.р. Ющенко звільнив Бориса Базільовського з посади надзвичайного і повноважного посла України в Ірландії, Інну Огнівець з посади надзвичайного і повноважного посла України в Словаччині, Ігоря Поліху з посади надзвичайного і повноважного посла України в Індії, а також з посад надзвичайного і повноважного посла України в Народній Республіці Бангладеш, надзвичайного і повноважного посла України на Мальдівах, надзвичайного і повноважного посла України в Шрі-Ланці, надзвичайного і повноважного посла України в Непалі за сумісництвом. Окрім цього були звільнені Ігор Логинов з посади надзвичайного і повноважного посла України в Ірані, Іван Довганич з посад надзвичайного і повноважного посла України у В'єтнамі і надзвичайного і повноважного посла України в Камбоджі, а Ігор Лоссовський з посади надзвичайного і повноважного посла України в Малайзії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас