Morgan Stanley не чекає зниження цін на промислові метали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Morgan Stanley не чекає зниження цін на промислові метали

Банківські метали
134
Аналітики Morgan Stanley вважають маловірогідним зниження цін на промислові метали, оскільки, зокрема, нарощування їх запасів відбувається помірними темпами, а економічні показники досить сильні, повідомило агентство Bloomberg.
"Мідь залишається нашою перевагою в секторі", - йдеться в звіті банку.
В той же час експерти Goldman Sachs Group відкликали свою рекомендацію купувати мідь через побоювання, що відновлення економіки промислово розвинених держав поки не має міцної основи.
На початку лютого аналітики банку рекомендували купувати мідь з постачанням в червні, проте з того часу ці контракти подорожчали на 13% на Лондонській біржі металів (LME).
"Незважаючи на останні позитивні сигнали з розвинених ринків, ми не впевнені в тому, що вони вже мають міцну основу, - повідомляється в звіті Goldman Sachs. - Ми внаслідок цього, як і раніше, розглядаємо попит в розвинених країнах як основний ризик".
Аналітики чекають, що мідь з постачанням через три місяці на LME в найближчі півроку торгуватиметься на рівні $8125 за тонну, а в найближчий рік - $7840 за тонну.
Ціна міді в Нью-Йорку в середу почала знижуватися після публікації негативних даних з ринку житла США. Продажі нових будинків в країні знизилися в січні на 11,2% - до 309 тис., тобто мінімального рівня з початку ведення розрахунків в 1963 році. При цьому експерти чекали підвищення на 3,5%.
Мідь з постачанням в травні на Comex до 18:24 МСЬК подешевшала на 0,4% - до $3,222 за фунт. Раніше в процесі торгів підвищення вартості досягало 0,9%.
На LME мідь в середу втратила в ціні 0,8% - до $7075 за тонну.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас