Вибрано переможця тендеру на будівництво метро на Троєщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибрано переможця тендеру на будівництво метро на Троєщині

562
Холдинг "Київміськбуд" став переможцем тендеру з відбору генерального підрядчика будівництва в столиці першої черги Лівобережної лінії метрополітену з електродепо "Троєщина". Договір з переможцем буде підписаний найближчим часом згідно з термінами, встановленими чинним законодавством. Про це повідомили в прес-службі "Київського метрополітену".
За словами керівництва Київського метрополітену, тендерні пропозиції двох учасників - АТ ХК "Київміськбуд" і ВАТ "Київметробуд", - були ретельно вивчені фахівцями метрополітену. "В рамках законодавства, для отримання роз'яснень щодо виниклих питань, кожному учасникові робилися додаткові запити. Зокрема, при обробці нашого запиту "Київміськбуд" виявив технічні помилки в своїй тендерній пропозиції, про які повідомив з детальним поясненням. Згідно п.55 "Положення про закупівлі", замовник має право виправити помилки за згодою учасника. Їх виправлення призвело до значної економії державних коштів", - пояснили в прес-службі.
Загальна вартість тендерної пропозиції АТ ХК "Київміськбуд" по трьох лотах склала 1 576,1 млн. грн., а ВАТ "Київметробуд" визначив ціну будівництва в 2 231,0 млн грн.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас