АМКУ не бачить підстав для визнання "Укртелекому" монополістом на ринку послуг доступу до кабельної каналізації зв'язку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ не бачить підстав для визнання "Укртелекому" монополістом на ринку послуг доступу до кабельної каналізації зв'язку

346
Антимонопольний комітет не бачить підстав для визнання найбільшої телекомунікаційної компанії "Укртелеком" монополістом на ринку послуг доступу до кабельної каналізації електрозв'язку (ККЕ). Про це на прес-конференції повідомив виконуючий обов'язки голови АМКУ Олександр Мельниченко.
"Є низка інших операторів, які конкурують з "Укртелекомом" на цьому ринку, тому говорити тут про наявність монополії підстав немає", - відзначив він.
На думку Мельниченка, для вирішення питань на цьому ринку досить вже розробленого Національною комісією з питань регулювання зв'язку документа, що регулює порядок формування тарифів на доступ до каналізації електрозв'язку.
В жовтні 2009 року НКРЗ розробила проект порядку формування тарифів на послуги доступу до кабельної каналізації електрозв'язку, який на даний момент перебуває на погодженні з профільними міністерствами і відомствами.
Як повідомлялося, в грудні 2009 року оператори зв'язку звернулися до АМКУ з проханням визнати "Укртелеком" монополістом на ринку послуг доступу до кабельної каналізації зв'язку.
З 1 липня "Укртелеком" збільшив тарифи на послуги доступу і використання кабельної каналізації електрозв'язку в 6-8 разів у порівнянні з тими, що діяли раніше.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас