Кабмін вніс зміни до положення про держпідтримку національних фільмів у продюсерській системі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін вніс зміни до положення про держпідтримку національних фільмів у продюсерській системі

389
Кабінет міністрів України вніс зміни до Положення про державну підтримку національних фільмів у продюсерській системі, затвердженого постановою уряду від 5 червня 1998 р. №813. Відповідна постанова від 11 лютого 2010 р. №147 опублікована на офіційному сайті уряду.
Згідно документу, державна фінансова підтримка надається суб'єктам продюсерської системи у формі часткового фінансування виробництва національних фільмів. Частка державної участі не повинна перевищувати 70% вартості виробництва фільму.
Державна фінансова підтримка обчислюється та визначається в межах встановлених граничних обсягів такої підтримки з розрахунку на один фільм з урахуванням обмежень щодо тривалості фільму і вартості однієї хвилини екранного часу за видами фільмів. Зазначені показники щороку затверджуються МКТ в розрізі видів фільмів.
У разі спільного з іноземними суб'єктами продюсерської системи виробництва та/або фінансування національного фільму, в якому беруть участь суб'єкти продюсерської системи - резиденти та суб'єкти продюсерської системи - нерезиденти, державна фінансова підтримка може надаватися тільки суб'єктам продюсерської системи - резидентам. При цьому обмеження розмірів державної фінансової підтримки, які визначені цим Порядком, застосовується до частки фінансування кінопроекту, яке здійснюється суб'єктами продюсерської системи - резидентами.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас