"Президентські знижки" - ноу-хау донецьких комерсантів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Президентські знижки" - ноу-хау донецьких комерсантів

Казна та Політика
11556
Комерсанти вже використовують в своїх цілях піднесений настрій, з яким донеччани зустріли перемогу свого земляка на президентських виборах. "До закінчення завтрашньої інавгурації всі товари обійдуться вам на 3,48 відсотка дешевше", - такими слоганами закликають покупців в одному з найбільших супермаркетів Донецька.
Директор супермаркету, Наталія Абашкіна повідомила, що ідея з'явилась після того, як ЦВК оголосила результати виборів. Ми побачили, що Віктор Янукович переміг з відривом 3,48 відсотка і вирішили, чом би не зробити відповідну знижку. На настрій покупців така новина точно вплинула", - додала вона.
Варто зазначити, що інавгурацію нового президента у Львові, можливо, транслюватимуть на центральній площі. Відповідну заявку до мерії вчора направила організація "Союз молоді регіонів України". Проте ініціатори переживають, що міські чиновники можуть відповісти забороною. "Це заявка про масовий захід. Нас просто проінформували. І ми не можемо дозволити або заборонити", - повідомили в прес-службі міськради.
Молоді регіонали збираються встановити на площі Свободи найбільший в Україні екран. "Більший від донецького", - хвалиться глава львівського відділення організації Юрій Березовський. Проте технічна проблема з прямою трансляцією доки не вирішена.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас