Син колишнього президента Молдови Вороніна підозрюється в ухиленні від сплати податків та відмиванні грошей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Син колишнього президента Молдови Вороніна підозрюється в ухиленні від сплати податків та відмиванні грошей

Кримінал
371
Олег Воронін - син екс-президента Молдови і лідера Партії комуністів Володимира Вороніна - підозрюється в ухиленні від сплати податків і відмиванні грошей.
Як повідомила журналістам прес-секретар Центру із боротьби з економічними злочинами і корупцією (ЦБЕЗК) Молдови Анжела Старінська після допиту співробітниками центру Вороніна, його дії розглядаються з точки зору ухилення від сплати податків і відмивання грошей.
Вона зазначила, що всі матеріали, зібрані відносно Вороніна, будуть передані Головному управлінню кримінального переслідування ЦБЕЗК, яке разом з Прокуратурою із боротьби з корупцією вирішить, буде чи ні порушена кримінальна справа.
Сам Воронін після завершення допиту в Центрі з боротьби з економічними злочинами і корупцією Молдови, куди він був викликаний для надання свідчень на предмет наявності у нього надприбутків і здійснення ним особливо великих операцій, відмовився розповісти подробиці журналістам, пославшись на "таємницю слідства".
Допит сина екс-президента Молдови тривав більше години. Воронін спростував інформацію про те, що є власником багатопрофільного бізнесу і контролює банківсько-фінансову сферу в країні, енергетику, будівництво, виноробство, цукрову промисловість. Воронін сказав, що він лише акціонер Фінкомбанку і заперечував інформацію про свої надприбутки.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас